INLOGGEN
«»

Tevergeefs gebeld

Opnieuw klonk schel, aanhoudend gebel
Niet op reageren, heb ik maar vlot beslist
Vol spanning wacht ik niettemin áf:
Heb ik niet iets belangrijks gemist?

Misschien wel een goede bekende die
zich nu tevergeefs meldt?
Ten tweede male heeft de beller zich niet
kenbaar gemaakt en ík die echt niets heb
besteld.....

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tevergeefs gebeld’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.