INLOGGEN
«»

Buurtfeest

De gemeente, in samenspraak met een stichting,
had het weer voor elkaar:
integratie van buurtbewoners met hen die wonen
dáár, in het dichtbijgelegen verzorgingshuis.

Het was als kwam je thuis, zo prettig was de sfeer
Een barbequelucht prikkelde er je neus en er waren
wijn, een biertje en nog veel meer.

Drúk was het bij dit evenement en de weergoden
hielpen goed mee
Geanimeerd was het zéker, dus een briljant idee!

Absoluut voor herhaling vatbaar, want zeer geslaagd.
Een fijn initiatief en weinig geklaagd want ook nog
vrij van kosten. Ons dorp betaalde het een en ander,
dus vreugdekreten die men loste...

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Buurtfeest’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.