Met Open Ogen

Bastiaan

Je gelooft al mijn goedkope woorden
Als water voor een dorstige ziel in de woestijn
Slok je het gulzig op
Zachtjes kruip je naar mij toe
Al mijn zonden vergeven

Het is wat je wilt horen
Precies wat ik je geef

Een kusje op je tere ziel
Dan doet het minder pijn

En zo gaan we weer verder
Met open ogen

Nieuwe wonden op oude littekens
Keer op keer

Je geeft me een kus
Houdt me stevig vast
Samen ongelukkig
Wat wil je nog meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bastiaan (Actief sinds: 05-06-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ Met Open Ogen’ van Bastiaan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.