AOW STIJGT ONVOLDOENDE MEE !!!

Dichterbijblij

AOW STIJGT
ONVOLDOENDE
MEE !!!

Zonder of met klein
pensioen, de welvaart, stijgend,
op oude dag, vrolijk, hoger in nee !!!
Energie en gas, alleen oplossend
in dikke jas met dievenlampje nog
in overheids-duister is en was !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘AOW STIJGT ONVOLDOENDE MEE !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.