INLOGGEN
«»

Hallo, ik ben de paragnost

Hallo, ik ben de paragnost

Hallo, ik ben de paragnost
Ik had een prachtig visioen
De goddelijke engelen hebben mij
Op jouw levenspad gebracht
Ik moest in jouw leven komen
En wel precies op dit moment

Ik krijg heel helder door
Via mijn paranormale gaven
Dat jij een bijzonder iemand bent
Je hebt het niet altijd makkelijk gehad
Er waren soms problemen
Maar ik ben naar jou gestuurd
Om alles op te lossen
Voor eens en voor altijd
Hoe fijn is dat

Maar wacht, ik zie een entiteit
Een schim in de hoek van deze kamer
Het is iemand die je is ontvallen
Recentelijk of wat langer geleden
Mogelijk een man uit je verleden
Maar het kan ook een vrouw zijn
Je mist deze persoon heel erg
Hij of zij was enorm belangrijk voor jou
Kun je dit alles plaatsen ?
Ah ja, dat dacht ik al
Het is inderdaad je vader

Hij wil je graag wat zeggen
Hij zegt dat hij erg ziek was
Voordat hij kwam te overlijden
Hij heeft toen veel geleden
Maar nu is hij in de hemel
Vredig en tevreden
Hij is van alle pijn verlost

Hij was soms niet lief genoeg voor jou
En hij zegt dat het hem spijt
Hij mist jou ook heel erg
Hij houdt zoveel van jou
Ach, moet je nu huilen ?
Dat is heel normaal
Maar weet dat je vadertje
Altijd bij je is om je te steunen
En hij zal geduldig wachten
Tot ook jouw tijd gekomen is
En jullie weer bij elkaar zijn
Vertrouw daar maar op

De energie wordt nu zwakker
Ach, je vader is weer verdwenen
Einde van deze seance
Ga nu maar weg
En als je in de wachtkamer komt
Laat het volgende slachtoffer
Dan maar snel naar binnen

Tot volgende week
En dan vertel ik je opnieuw
Alle standaard dingen
Die iedereen wil horen
Ik neem jouw wanhoop weg
Al duurt dat maar heel even
En jij geeft mij je geld
Zoveel mogelijk geld
Je moest eens weten
Wat je met dit werk kunt verdienen

Zo is het mooi verdeeld
Ik doe toch niemand kwaad
En jij bent best tevreden
Dom dom mens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hallo, ik ben de paragnost’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.