INLOGGEN

Gedichten over werk (jubileum)

Gedichten voor en over mensen die een jubileum halen op het werk vind je hier. Haalt iemand zijn of haar jubileum op het werk, bijvoorbeeld 5 jaar, 10 jaar, 12,5 jaar, 20 jaar, 25 jaar of zelfs 40 of 50 jaar? Beloon diegene dan eens met een mooi werk jubileum gedicht om zijn of haar jubileum op het werk te laten vieren!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over werk jubileum, of wil je kleine/korte werk jubileum gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!