INLOGGEN
« Vorige gedicht |
«»

Aankondiging zwangershap

Aankondiging zwangerschap

In een gelukzalig moment verwekt
geplant, geen voorbehoedsmiddel dat heeft gelekt.
Negen maanden zal ik gaan groeien
en tot ware schoonheid opbloeien.
Het grootste geschenk wat je ouders kan geven
is een nieuw ontluikend leven.
Tot welk geslacht ik ga behoren
krijgen jullie van ons nog te horen.
Ook de naam is nog de grote vraag
hiermee doen we nog even wat vaag.
Puffen,zweten,klagen,en zagen
dat heb je over voor die nieuwe blagen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aankondiging zwangershap’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.