INLOGGEN

Gedichten over een tweede of volgende baby

Heb jij of heeft iemand in je omgeving een tweede baby, derde baby, of vierde baby gekregen, dan bestaan ook daar aparte gedichten voor. Prachtige gedichten voor een tweede baby, derde baby of vierde baby, lange gedichten maar ook hele kleine, korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor een tweede, derde of vierde baby, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

3 keer raden Liefde 
TE VEEL SPELEN .... 

Gedichten over een tweede of volgende baby
(nieuwe gedichten)

TE VEEL SPELEN ....
Liefde
3 keer raden

Gedichten over een tweede of volgende baby
(gerelateerde rubrieken)