Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Te vroeg geboren baby's gedichten

Geboortegedichten over en voor baby's die te vroeg zijn geboren (en dus te vroeg ter wereld zijn gekomen) vind je hier in deze aparte rubriek op Dichters.nl. Diverse dichters hebben uiteenlopende gedichten over baby's die te vroeg zijn geboren geschreven, die via deze rubriek allemaal zijn te bekijken. Lange gedichten, maar ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over of voor een baby die te vroeg is geboren, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Engel Het besef 
Lief klein teer Ons lief meisje 
Ons meisje Te vroeg geboren baby's gedichten (nieuwe gedichten)

Lief klein teer
Ons meisje
Ons lief meisje
Engel
Het besef

Te vroeg geboren baby's gedichten
(gerelateerde rubrieken)