INLOGGEN

Te laat geboren baby's gedichten

Geboortegedichten over en voor baby's die te laat zijn geboren (en dus te laat ter wereld zijn gekomen) vind je hier in deze aparte rubriek op Dichters.nl. Diverse dichters hebben uiteenlopende gedichten over baby's die te laat zijn geboren geschreven, die via deze rubriek allemaal zijn te bekijken. Lange gedichten, maar juist ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over of voor een baby die te laat is geboren, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Te laat geboren baby's gedichten (nieuwe gedichten)

Stuur je gedicht in

Te laat geboren baby's gedichten
(gerelateerde rubrieken)