INLOGGEN

Geboortegedichten over gehandicapte kindjes

Geboortegedichten over gehandicapte kindjes vind je hier, in deze aparte rubriek op Dichters.nl. Diverse dichters hebben uiteenlopende geboortegedichten geschreven over kindjes die zijn geboren met een handicap. Uiteenlopende gedichten en kleine korte gedichtjes over kindjes en baby's met een handicap.

Heb je zelf één of meerdere geboorte gedichten over een gehandicapt kindje of babytje, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!