INLOGGEN
«»

Voor altijd één.

Kijkend naar jouw foto's,
gaat er heel veel door mij heen.
In gedachten zie ik jou groeien,
jij bent een bijzondere jongen.

Mijn hart huilt bittere tranen,
jouw ziekte heeft jou in zijn macht.
Ik zou wensen jij hoefde niet te lijden,
jij bent alles wat ik heb.

Eens zul jij mij verlaten,
jouw ziekte brengt jou in de laatste levensfase.
Mijn hart huilt in stilte bittere tranen,
omdat ik jou nu al zoveel mis.

Eens zal de zon weer gaan schijnen
waardoor ik weet,
dat jij de stralen uitwerpt over mij.
Ik zal jou nooit vergeten,
want wij zijn voor altijd één!!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

©Hjp
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor altijd één.’ van ©Hjp zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.