INLOGGEN
«»

Vreugdetranen

Tranen van vreugde
door een verhoord gebed
Twee kleine handjes
om een roos gezet

'n Enkele roos
symbool van nieuw leven
Dat onze kinderen
in liefde wordt gegeven

Beschuitjes met muisjes
van chocola weliswaar
'n Broertje of 'n zusje
komt er voor haar

'n Gekoesterde wens
in vervulling gegaan
Weer dat grote wonder
om bij stil te staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vreugdetranen’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.