Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Felicitatie zwangerschap gedichten

Gedichten om iemand (of een stelletje) te feliciteren met een zwangerschap vind je in deze rubriek op Dichters.nl. Er zit altijd wel een passend zwangerschapsgedicht tussen om iemand of een stelletje mee te feliciteren. Felicitatie zwangerschap gedichten voor zwangeren, lange, maar ook kleine korte felicitatie gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere felicitatie zwangerschap gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Binnenkort oma! Een luiertaart 
Het is zowat Jouw naam is bekend 
nieuw leven Vreugdetranen 
Weer een achterkleinkind op komst Felicitatie zwangerschap gedichten
(gerelateerde rubrieken)