INLOGGEN
«»

Een derde gouden wonder

Een derde gouden wonder

Ik kijk het derde grote wonder aan
Een nieuw gouden wonder in mijn bestaan.
Ook zo’n derde blijft een grote zegen
Want ook nu heeft God een gezond kind gegeven
Manuel is de naam van dit nieuwe wonder
En ook nu is de naam weer heel bijzonder
Ook deze naam verwijst naar Uw woord
Al wordt de naam niet altijd gehoord
Leer hem jong, dat U altijd bij hem wilt zijn
In momenten van vreugde en van pijn.
En dat hij eens bij U mag komen
Om in Uw eeuwige nabijheid te wonen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een derde gouden wonder’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.