Hoera, een meisje

Riet

Hoera, ’t is een meisje
Een klein wonder
van God.…van de natuur…
Ze is volmaakt
sterk en zwak als ze is.
Je kunt al niet meer zonder.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Riet (Actief sinds: 29-06-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoera, een meisje’ van Riet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.