INLOGGEN
«»

Een wonder

Een wonder

Het is zo klein en nog zo teer
Maar beseffen we steeds weer
Dat dit kleine broze wonder
Zo mooi en zo bijzonder
Aan twee mensen is gegeven
Als bekroning op hun leven
Dit niet vanzelfsprekend is
Bij wie dit wonder als gemis
Heel broos en teer kan zijn
Als een levenslang durende pijn
Daarom blijft het zo bijzonder
Als het ontvangen van dit wonder
Nog heel klein en nog zo teer
Intens beleefd wordt, steeds weer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Het wonder van de geboorte Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een wonder’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.