INLOGGEN
«»

De eerste dag

De hommel vloog over paradijs. op zoek naar haar eerste bestuiving.
Ze vond een grote rode bloem, met Adam erin!
Die kuste Eva op haar lijf.
Het echte begin van de Homosapien (de mensheid!

We zijn nu jaren verder De mensheid heeft zich ontwikkeld.
We creëren allemaal één klein deel van iets heel moois.
Omdat we met zoveel zijn is de wereld groot!.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Cloofmaster
Actief sinds: 12-01-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De eerste dag’ van Cloofmaster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.