INLOGGEN
«»

Het kloppend hartje in mijn schoot

Het kloppend hartje in mijn schoot
dat ontluikt en wassend als een loot
geduldig de tijd afwacht van het levenslicht
herinnert mij nu al aan de moederplicht
om dat wezentje tegen kwaad te beschermen
en als het pijn heeft mij er over te ontfermen
maar ook is er blijdschap in mij om dat kind
een innigheid die men nergens anders in vind.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het kloppend hartje in mijn schoot’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.