INLOGGEN
«»

Een pasgeboren baby

 Een pasgeboren baby
 komt op de aarde
 weet niets
 van de wereld om zich heen

 Het weent
 maar in mama’s armen
 ligt het warm

 Na een vermoeiende dag
 gaat het baby’tje slapen
 in de couveuse
 zacht

 Dat kleine wezentje
 zoals jij daar nu ligt
 palmt iedereen in

 Velen komen naar je kijken
 vinden je lief
 willen je constant
 in hun armen nemen

 De familie komt van ver
 speciaal, om jou te bezoeken
 want jij bent het
 die nu de wereld van vele mensen
 gewoon inkleurt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

zomaar ... Een pasgeboren baby Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een pasgeboren baby’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.