In mama's buik

droomster

 Heel zacht hoor ik je stem,
 voel ik je strelende handen.
 Luister naar je gelukkige lach.

 Groei in jou warme kern,
 Glij in het behagelijke water,
 van de vrucht,
 omgeven door weke wanden.

 Nog zo klein luister ik,
 naar zachte kloppen van je hart.
 Slaap ,terwijl ik op het ritme ,
 van jou adem dein.

 Nog een paar maandjes op me
 wachten ,ben nu nog erg klein.
 Tot dat ik volledig volgroeid zal zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

wonder der natuur.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In mama's buik’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.