INLOGGEN
«»

Je mond een rode lach

 je ligt in wit
 gesluierd kant
 je vingers in een knuistje

 je adem wolkt
 vlak langs je hand met
 kleine rimpels in je huidje

 ik zie je dromen
 onder wimpers komen
 ze schieten razendsnel voorbij

 hoor je zuchten
 zie spanning vluchten als je
 je keert op de andere zij

 langzaam gaan
 je handjes open
 kleurt je mond een rode lach

 ik zie je ogen
 naar me kijken
 alsof je mij al had verwacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je mond een rode lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.