INLOGGEN
«»

Bipolair

Druk,druk,druk.
Wel veel geluk
Je bent energiek
en voelt je niet ziek

Doe toch rustig aan
Stel je niet zo aan
Sloof je niet zo uit
Zitten ze je op je huid

Somberheid en verdriet
Lachen gaat zo niet
Je wereld is zwart
Hopelijk niet verward

Ga toch wat doen
Je bent zo een oen
Of ga toch naar je bed
Je hebt toch geen pret

Je dokter moet ze geven
Medicijnen om te leven
Manisch-depressief
Neem je een pil voor lief
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ies 't Hart
Actief sinds: 10-12-2014Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht is gemaakt uit ergernis over het commentaar dat je krijgt op de stemmingswisselingen die je steeds maar meemaakt. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bipolair’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.

Meer gedichten in de rubriek: Dopen

Nieuwste gedichten

Teruglopen
Hem volgen
Volwassen doop
Water en Geest
De zee
vriendschap

Best beoordeelde gedichten

Doopgedicht10.0
Doop10.0
Doop Gedicht10.0
ONDER TOT WONDER0.0
Bipolair0.0
Belofte op een vaste...0.0

Populairste dichters