INLOGGEN

Doop gedichten

Deze rubriek biedt je uiteenlopende doopgedichten en korte kleine doopgedichtjes die gaan over dopen en de doopplechtigheid in de kerk. Wordt je baby gedoopt of wordt er iemand in je omgeving gedoopt dan kan een doop gedicht uitkomst bieden en deze mooie gelegenheid beschrijven. De doopgedichten zijn er in korte, kleine en lange varianten, en hebben soms een duidelijk Christelijke inslag.

Heb je zelf één of meerdere doopgedichten, of wil je korte doopgedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!