Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Doop gedichten

Deze rubriek biedt je uiteenlopende doopgedichten en korte kleine doopgedichtjes die gaan over dopen en de doopplechtigheid in de kerk. Wordt je baby gedoopt of wordt er iemand in je omgeving gedoopt dan kan een doop gedicht uitkomst bieden en deze mooie gelegenheid beschrijven. De doopgedichten zijn er in korte, kleine en lange varianten, en hebben soms een duidelijk Christelijke inslag.

Heb je zelf één of meerdere doopgedichten, of wil je korte doopgedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

“Onze” doop Belofte op een vaste grond 
Bipolair De zee 
Doop Doop Gedicht 
Doopgedicht Gelooft en gedoopt 
Hem volgen ONDER TOT WONDER 
Teruglopen Volwassen doop 
vriendschap Water en Geest Doop gedichten (gerelateerde rubrieken)