Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Broertje of Zusje gekregen gedichten

Heb je een broertje of een zusje gekregen of iemand anders misschien..? Hier hebben we de broertje gekregen geboortegedichten en zusje gekregen geboortegedichten van de dichters die op Dichters.nl actief zijn uiteengezet. Deze gedichten zijn geschreven voor en over een pasgeboren broertjes of zusjes. Alhier vind je zowel lange gedichten als kleine korte gedichtjes over de geboorte van een broertje of zusje.

Heb je zelf één of meerdere geboorte gedichten voor broertjes en zusjes, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Een leven van een baby18-01-2021Guusje11-10-2017
Hoera, een zusje!24-11-2016Het nieuwe zusje17-04-2016
men zingend zusje06-10-2015geboorte04-08-2015Broertje of Zusje gekregen gedichten
(gerelateerde rubrieken)