INLOGGEN

Broertje of Zusje gekregen gedichten

Heb je een broertje of een zusje gekregen of iemand anders misschien..? Hier hebben we de broertje gekregen geboortegedichten en zusje gekregen geboortegedichten van de dichters die op Dichters.nl actief zijn uiteengezet. Deze gedichten zijn geschreven voor en over een pasgeboren broertjes of zusjes. Alhier vind je zowel lange gedichten als kleine korte gedichtjes over de geboorte van een broertje of zusje.

Heb je zelf één of meerdere geboorte gedichten voor broertjes en zusjes, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Een leven van een baby geboorte 
Guusje Het nieuwe zusje 
Hoera, een zusje! men zingend zusje 

Broertje of Zusje gekregen gedichten
(gerelateerde rubrieken)