INLOGGEN
«»

TNHB

TNHB
21-04-22
Als ik loop

Dan dans ik met mijn gedachten en verlangens

Zodat ik toch daar kom waar misschien iets is

In de gedachten en verlangens

Als ik loop dan beweeg ik wel mee.

Als ik wat denk en wat verlang.

Dan denk ik wel dat het bij mij kan komen.

Een beetje vriendschap en honing van het verleden.

Dan denk ik wel dat het er is

Misschien wel als ik loop achter mij aankomt

Als ik omdraai zie ik het niet.

Het haalt mij nooit in.

Dus misschien is het wel bij mij als ik loop.

En dan denk en verlang.

Dat het toch bij mij is

Omdat het toch van mij was.

Wat ik dacht en verlangde.

Kan niet weg zijn

Als ik loop

Moet het er zijn.

Als ik loop en niets zie

Maar wel verlang en denk.

Dan moet het echt dichtbij zijn.

Draai ik mij om dan zie ik het niet.

Het zal wel in mij zijn.

De mensen die ik niet meer zie.

Ze zullen wel meelopen.

Denk ik.

Dan is het toch bij mij

Omdat ik gedachtes en verlangens

Toch niet gewoon maar kan gaan.

Als het niet een reden is.

Dat ik het heb.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015Informatie bij het gedicht:

Soms vraag ik mij wel eens af, houdt het nooit op, dat melancholisch zijn, waarom houd ik mij er mee bezig, terwijl dat niet hoeft. Om hoeft het wel? Zij we melancholisch omdat we daarmee toch vasthouden aan wat we niet kiezen los te laten omdat we ervan houden, om wat we verloren hebben. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘TNHB’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.