INLOGGEN
«»

PGAD

PGAD
Daar zitten maar een paar vrouwen over de wereld mee.
Een plagend gevoel.
Het maakt je geen seksueel monster of iemand die heel de dag met zich zelf vrijt.
Het is sterk het is afhankelijk zijn.
Het is pijn. Het is huilen. Het is angst. Leegte. Kil. Stilte voor de storm.
Het is storm.
Het is een rilling. Een trilling. Een venijnig gevoel.
Bij afwijzing. Bij afhankelijk zijn.
Bij onrust. Het is niet te behandelen met medicatie.
Of hulpverlening. Het is soms weg.
En het komt altijd terug.
Het is geen psychiatrische aandoening.
Het is wat het is.
En ik leef er mee.
En accepteer het niet.
Maar ergens ook weer wel
Want pijn hebben is soms ook weten.
Dat pijn lijden is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘PGAD ’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.