INLOGGEN
«»

Mijn kinderen

Hoe zal het zijn.
Als mijn kinderen volwassen zijn.
En vragen naar adoptie en alle vragen
Afvuren. Hoe lang zal het duren.
Voor dat ze dat doen.
En hoe is het voor hen.
Dat hun moeder niet uit Nederland komt.
Ik denk dat het geadopteerd zijn eigenlijk gewoon doorgaat.
Een beetje tot mijn dood.
Dat geeft niet.
Maar als de dood intreedt dan gaan mijn kinderen door.
Met vragen hoor.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn kinderen ’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.