INLOGGEN
«»

Muziek

Als je mijn gedichten leest met muziek.
Mooie muziek.
Dan kom je voorbij het trieste van wat mijn gedichten zijn
Dan passeer je de drama de pijn.
Dan kom je bij waar ik mij mee verwant.
De diamant.
Want in elke triest gedicht zit ook kracht.
En heel zacht een geluid.
Het geluid van liefde.
En de kleur van de geur.
Er zit dat rondje.
Van de driehoek die buigt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Muziek’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.