INLOGGEN
«»

Energie Adoptie 11

Een energie.
Woorden, gedichten, emoties golvend.
Aldoor.
Golfbeweging.
Te snel.
Waar leidt het toe.
Het strand.
De zee geeft nieuwe woorden.
Emoties in t leven verwoord.
Golven. Een nieuwe.
Emoties en gedachtes.
Woord.
Woorden. Golven.
Komen spoelen aan.
Als een vreemde energie.
Ik moet ze vertalen in woorden.
Op dat ik ze zie.
Een woord op het zand.

Golven tellen. Kan niet. Zoveel. Het is aldoor.
Zee is geen meer.
Geef mij de rivier.
Stil als een luisterend lentedag
Of een meer.
De zee is.
Wild bol van energie..
Zo woest. Eb en vloed.
Consequent onvoorspelbaar.
Geef mij de rivier.
De rust en de stilte.
Alleen wat wind geeft een golf
Beweging. Maar het woord is teder zacht. Als een bries.
Energie. Die mij een streling geeft.
Dat ik leef zonder onrust.
Rivier rivier meer meer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015Informatie bij het gedicht:

Adoptie. Elke dag is weer nieuw. Wat gisteren verwerkt is, is geen garantie. Voor de nieuwe toekomst. Ga elk dag met frisse wind je adoptie in. Last je niet gek maken. Niet door jezelf! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Energie Adoptie 11’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.