INLOGGEN
«»

Gedoe

Als ik bijna jarig ben..
Dan denk ik aan mijn biologische moeder.
Dan denk ik aan dat we elkaar niet zien.
Terwijl wij leven.
Elkaar kunnen liefhebben.
Maar dat doen we niet.
Nederland is klein.
Maar ons contact is niet fijn
Jij denkt aan mij
Ik aan jou.
En aan de liefde die er wel is en ook weer niet.
Ik haat het gevoel. De twee emoties.
Van missen en gissen.
Zoveel wil ik aan je vragen.
Maar zoveel vragen geven jou een woest gevoel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedoe ’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.