INLOGGEN
«»

Bezoek


Kom gerust de deur staat open
je kunt bij ons zo binnenlopen

als je ons met een bezoek verrast
wordt je ontvangen als onze gast

de warmte die je brengt
wordt met die van ons vermengt

een goede vriend of fijne buur
vindt bij ons
een opendeur op elk uur.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bezoek’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.