INLOGGEN
«»

Depressie

Alles is mislukt
Je bent verslagen
Waar is de vreugde
Iedereen weet het beter
Anderen genieten
Je kunt niet meedoen
Je bent alleen maar moe
Alles lijkt zinloos
Doen ze aardig
Je vertrouwde het niet
Niks is goed

Valt er dan niks te doen?
Is er echt niks meer te beleven?
Kun je met niemand vooruit?
Er is meer in de wereld dan je weet
Een kans kan er altijd zijn
Blijf niet zoeken,probeer een andere weg
Het ligt niet aan jou ,de wereld kan hard zijn
Er is meer mogelijk dan je denkt
Zorg dat je fit bent,ga je niet alleen uitputten
Laat anderen het zelf eens uitzoeken
Denk eens aan jezelf.Verwen jezelf.
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ies 't Hart
Actief sinds: 10-12-2014Informatie bij het gedicht:

Uit een Depressie komen ,hoe doe je dat.Relaxen leuke dingen doen.Dingen doen die JIJ leuk vind. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Depressie’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.