S.V.P. S 'il vous plaît

Vrouwke

Spelen met de afkorting S.V.P. = S 'il vous plaît.
Eigen varianten.
SVP===Sophie Veut Pleurer
SVP==Sous Vôtre Parapluie
SVP==Simple Voitures, Paul
SVP== Six Velos Partent
Je kunt ook Nederlands talige varianten maken zoals:
SVP==Soms Valt Peggy
SVP==Steenkoud voor Patricia
SVP==Stevig Vasthoudende Patienten
SVP==Schoenen Vullen, Peter
SVP==Stomme Verliezende Piloot.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘S.V.P. S 'il vous plaît’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.