INLOGGEN
«»

Tu me dis

Tu me dis que tu me n'aimes plus
Que je n'ai pas de respect pour vous
Mais quand je sors et je te vois avec le facteur
Rigolant et heureuse
Je sais que je ne suis pas ton homme
Je suis ton cuisinier et ta poubelle

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaatje
Actief sinds: 01-11-2019Informatie bij het gedicht:

Tu me manques Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tu me dis’ van Gaatje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.