Introuvable

Ron Dietvorst

Je cherchais mon amour
je la cherchais tous les jours
je ne la trouve pas
je n'ai même pas pris mon repas

de toute façon je l'aime
quand même
elle choisirait
pour l'autre, c'est un fait.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Introuvable’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.