INLOGGEN
«»

Verger de pommes

L'amour faites vos jeux
sans parler les vicomtes
mes larmes

écrire les mosaïques de la compassion
autour- même sous la peau avec pinceau
croûte de pomme

une peinture formidable
le jus sucré et noblesse sans péchés


(Vertaling nederlands)

Appelgaard

Liefde speel je spel
zonder aan de burggraven
over mijn tranen te spreken

schrijf de mozaïeken van erbarmen
rondom- zelfs onder de schil
penseel de huid

schilderachtig prachtig
zoet sap en adeldom zonder zonden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Poëzie en profil
Actief sinds: 13-10-2014Informatie bij het gedicht:

Het gedicht ontstond door een afbeelding van een geschilde appel met schitterend motief. De symboliek ervan is nog steeds actueel. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verger de pommes’ van Poëzie en profil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.