INLOGGEN
«»

Au revoir maman....

C'est maintenant le jour maman,
Le temps de déployer tes ailes,
Et de voler vers la terre promise,
Enfin tu seras libre,
Libérée de toute inquiétude et douleur,
Ça suffit, ne te bats plus,la bataille est terminée, Maman,
 au revoir,
Je t'aime,
Pour toujours!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

YvU
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

Voor mijn moeder, 8-3-1951 12-10-2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Au revoir maman....’ van YvU zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.