INLOGGEN
«»

Tes parents

 Tes parents sont des gens gentilles.
 Ils t'aident toujours.
 Ils font souvent des choses muettes.
 Mais ils ont pour toi un grand amour.

 Tes parents ralent souvent.
 Mais tu dois vivre avec ça.
 Tes parents t'aiment beaucoup.
 Ils sont toujours là pour toi.

 Tes parents veulent le meilleur pour toi et ça dois-tu souvenir!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Onthou dit goed! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tes parents’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.