INLOGGEN
«»

Mijn leven dat aan me verscheen

Heel mijn leven dat vrijwel geregeld aan
me verscheen...
Zomaar kan het gebeuren dat ook ik
daaruit al spoedig verdween

Ik heb toch ook serieuze makke, waarom
zou het voor mij anders uitpakken dan
voor anderen?
Je kunt dit feit niet veranderen dan door

elke dag bewust te blijven beleven, hoe
die ook verlopen mag
Zaken zijn gegaan zoals zij kennelijk
moesten gaan Het was maar bedroevend

weinig wat jij daarin kon verrichten
Hopelijk toch ook enige positieve bijdragen
geleverd waarin je voorzag.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn leven dat aan me verscheen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.