INLOGGEN
«»

Leven

Leven,
meervoud van lef,
lef om te leven.

Jezelf te geven,
te voelen,
al de schoonheid,
en soms ook de pijn.
Jij hebt de gave,
om te zijn.

Wat je voelt in jezelf,
is de wijzer van jouw kompas.
Volg haar maar.

Of het onderweg,
nu donker is of licht,
zo voel je altijd,
het vogeltje,
van de ziel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aviv
Actief sinds: 06-10-2020Informatie bij het gedicht:

Voor mijn dochter die vandaag 12 jaar is geworden. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leven’ van Aviv zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.