Sterke mensen

Erna Kagenaar

Sterke mensen
staan rechtop
in heftige stormen

Sterke mensen
rustig en stabiel
kennen de waarden en normen

sterke mensen kunnen
zorgen, regelen, doorzetten
organiseren, rennen

sterke mensen
glimlachen als huilen past
ze erkennen

Sterke mensen maken keuzes
ze nemen afscheid
als dat beter voor ze is

Sterke mensen zijn alleen
als zij niemand toelaten
in stil gemis

sterke mensen zijn kwetsbaar
doch zij vragen niet, zij dragen
zij hebben moed

de sterke mensen..
de kwetsbare nog veel meer
zij kunnen het zo goed

het laten zijn
van sterke mensen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sterke mensen ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.