Meer zelf

Leentje

Openheid
connectie
emotie
zet aan tot meer introspectie

het sluimerende wordt geprikkeld
activatie
opnieuw introspectie

actie volgt
passend bij het verborgene
zelfreflectie
introspectie

connectie met het diepere zelf
voldoening
meer zelf, meer ik

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Leentje (Actief sinds: 01-08-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meer zelf’ van Leentje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.