INLOGGEN
«»

Dan leef je toch

Als je danst ben je vrij
als je zingt ben je blij

als je huilt en je laat gaan
als je valt, en je kunt opstaan

als je stil luisteren kunt
als je anderen gunt

wat je zelf missen moet
als je goed doet

als je durft te doorbreken
met niets vergeleken

als je kwetsbaarheid
in kracht verspreid

als je bang en ongerust
moe en uitgeblust

je dierbaren weer ziet
en alles valt in het niet

dan weet je dat je leeft !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dan leef je toch ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.