gemijmer

Geert Messelis

de zon verwarmt loom de dag
de grintweg ligt verlaten
een jongen fietst zo snel hij kan
loopt op de trappers
want hij wil de sprint
tegen zichzelf graag winnen
schiet van een trapper
daar de val
zijn knie is zwaar geschaafd
dit noem ik het schrijnen van het zijn
maar zonder wondkorst
die de pijn verzacht
en levenslang

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gemijmer’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.