INLOGGEN
«»

de ledenlijst van de lionsclub

lionsclub wordt alom gerespecteerd
maar dit deden en doen ze hartstikke verkeerd
een ratje als wimpie op hun ledenlijst tolereren
dat is toch voor een beschaafd mens niet te verteren

wel doen voor de medemens vanuit intrinsiek streven
toch niet, hoe zal men mij dan bezien en beleven
kijkt eens allen goed naar mij
ik ben een weldoener en maak de mensen blij

wie ben ik als niemand mij ziet
dat interesseert me geen ene biet
alleen maar mijn eigen gewin
daarin heb ik uitsluitend zin

dode broer ad en gesloopte broer jan
wat boeit mij dat nou, man
trudy en wimpie voor en na
dat is echt het enige waarvoor ik sta

JeVeBe
hebtudatook.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de ledenlijst van de lionsclub’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.