INLOGGEN
«»

grens

huid
uiterste grens
voor ons gemaakt voor strelen
en voor het spelen
van het zoetste aller spelen
voorhoofdje strelen
van een koortsig kind
uiterste grens
die ons naakt en kwetsbaar maakt
er is soms wederkeren
in het strelen
jij bent mijn thuis
die ik bemin
we zijn verenigd
in de schaduw
van het licht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘grens’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.