INLOGGEN
«»

Gehulde letters

Geduldig schrijf ik
Het geschrevenen
Lankmoedig geraakt de zin
Als zinnebeeld verhuld
Letters goden kleuren klank
Laat ze klinken in harmonie
Dirigeer eendrachtig het verloop
En berust in de oogst
Om zinnen te bedwelmen
Vanuit wensendromen
Visioeneer de zin
In gehulde
Letters

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gehulde letters’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.