Magie en mystiek

wil melker


magie en mystiek


ik ken de magie
haar krachten hebben
ons ongeweten
veel sturing gegeven

toeval is de naam
die wetenschappers
gebruiken voor zaken
die zij voor zich uitschuiven

ook in de mystiek
liggen gebieden braak
vaak in mistige lagen die
andere waarheden dragen

zij worden maatschappelijk
uit zicht gehouden omdat
je op hun resultaten
geen economie kunt bouwen

toch kleuren zij
de ziel van ieder wezen
door verbindingen die zij
met andere werelden weven


wil melker
08/01/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Magie en mystiek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.